Koudschuimgeveerd slapen

Een wakkere kijk op uw nachtrust. De Bodyform Tribrid® matrascollectie zorgt door de ruime keuze aan persoonlijke instelbaarheid voor maximaal slaapcomfort. Combineer uw koudschuimgeveerde matras met een topper die het meest perfect aansluit bij uw wensen voor optimaal slaapcomfort.

Voor een uitstekende nachtrust slaapt u heerlijk op een Bodyform Tribrid® Solid matras. In combinatie met de door u gekozen topper, de anti-allergene matrashoes en het hoogwaardige koudschuim bereikt u een uitmuntend comfort.

Ervaar de bijzondere eigenschappen van de Tribrid® Solid matras. De innovatieve matraskern is gemaakt van hoogelastisch, HYLEX® Premium Koudschuim met een open celstructuur voor een uitstekende ventilatie en daardoor een voortreffeljke regulatie van uw lichaamswarmte. De juiste keuze voor de beheersing van het klimaat in uw matras. HYLEX® zorgt voor een optimale ondersteuning omdat het een zeer veerkrachtig koudschuim is. Een Tribrid® Solid matras biedt ergo-nomisch ligcomfort. Door de perfecte lichaamsaanpassing ontlast u uw wervelkolom en gewrichten.

Naast de Tribrid® Solid behoren ook Tribrid® Fluid en Tribrid® Air tot de Tribrid® Matras-collectie. Bij een tweepersoonsuitvoering is het mogelijk om twee verschillende type Tribrid® matrassen te combineren binnen één matrashoes met één doorlopende topper. U kiest ieder uit drie verschillende matraskernen uw persoonlijke slaapcomfort.

Geniet van luchtgeveerd slapen – voor gezond slapen en herboren ontwaken!


Keuze Toppermateriaal:De Tribrid® Solid matras

Slaap lekker! De individueel instelbare Tribrid® Solid matras, met het hoogwaardige Hylex®, bevordert een goede nachtrust en dat belooft daadwerkelijk herstel iedere nacht.

Topkwaliteit:

Elke ­Tribrid® Solid matras laat zich met drie verschillende toppers combineren. Kies hieruit die topper die qua materiaaleigenschappen het meest perfect aansluit bij uw wensen.

Zacht voor uw huid:

De zachte matrashoes van Tencel® Silpure is hygiënisch, anti-allergeen en anti-bacterieël. De Hypersoft vulling absorbeert en ventileert het lichaamsvocht optimaal, is zeer zacht en comfortabel en behoudt haar natuurlijke veerkrachtige vorm voor vele jaren.

Aangenaam behaaglijk:

De open celstructuur heeft een hoge lucht-doorlaatbaarheid en ventilatie en zorgt tevens voor een voortreffelijke regulatie van uw lichaamswarmte. Hierdoor voelt u zich prettiger en slaapt u beter.


Keuze uit drie Toppermaterialen

Gelax®

Innovatief hoog-elastisch schuim met een hoog aanpassingsvermogen.
  • Zeer veerkrachtig
  • Optimaal ventilerend
  • Zacht

Visco-elastisch schuim

Thermo-elastisch traagschuim. Reageert op lichaamswarmte en wordt zachter.
  • Drukverlagend effect
  • Hogere warmte-isolatie
  • Steviger dan Gelax

HYLEX®

Punt-elastisch koudschuim. Creëert een steviger ligcomfort.
  • Veerkrachtig
  • Hoge luchtdoorlaatbaarheid
  • Steviger dan Visco