Luchtgeveerd slapen

Een wakkere kijk op uw nachtrust. De Bodyform Tribrid® matrascollectie zorgt door de ruime keuze aan persoonlijke instelbaarheid voor maximaal slaapcomfort. Combineer uw koudschuimgeveerde matras met een topper die het meest perfect aansluit bij uw wensen voor optimaal slaapcomfort.

Na een actieve dag vol inspanningen verheugen uw lichaam en geest zich op een ontspannen nachtrust. Een Bodyform Tribrid® Air matras ontlast uw wervelkolom en gewrichten door haar uitstekende ondersteuningseigenschappen en hoge elasticiteit.

Elk lichaam is anders en ieder slaapt anders. Of u nu op uw buik, rug of zij slaapt: de Tribrid® Air matras past zich perfect aan uw lichaam aan.In combinatie met de door u gekozen topper en de persoonlijk instelbare ondersteuning, vermindert de druk op uw lichaam waardoor u dieper en ontspannen slaapt. De 7-Comfortzones van de luchtkern zijn ieder afzonderlijk en in verschillende hoogte gevuld met hoogwaardig koudschuim.

Naast de Tribrid® Air behoren ook Tribrid® Fluid en Tribrid® Solid tot de Tribrid® Matrascollectie. Bij een tweepersoons-uitvoering is het mogelijk om twee verschillende type Tribrid® matrassen te combineren binnen één matrashoes met één doorlopende topper. U kiest ieder uit drie verschillende matraskernen uw persoonlijke slaapcomfort.

Geniet van luchtgeveerd slapen – voor gezond slapen en herboren ontwaken!


Keuze Toppermateriaal:De Tribrid® Air matras

Slaap lekker! De individueel instelbare Tribrid® Fluid matras bevordert een goede nachtrust en dat belooft daadwerkelijk herstel iedere nacht.

Topkwaliteit:

Elke ­Tribrid® Air matras laat zich met drie verschillende toppers combineren. Kies hieruit die topper die qua materiaaleigenschappen het meest perfect aansluit bij uw wensen.

Zacht voor uw huid:

De zachte matrashoes van Tencel® Silpure is hygiënisch, anti-allergeen en anti-bacterieël. De Hypersoft vulling absorbeert en ventileert het lichaamsvocht optimaal, is zeer zacht en comfortabel en behoudt haar natuurlijke veerkrachtige vorm voor vele jaren.

Eenvoudige bediening:

Met de gebruiksvriendelijke bediening kunt u de Tribrid® Air matras aan uw persoonlijk gewenste ondersteuning aanpassen. Het externe luchttoevoersysteem reageert met precisie. Heeft u uw ideale comfortinstelling gevonden, dan is deze eenvoudig met de memory-set vast te leggen en oproepbaar.


Keuze uit drie Toppermaterialen

Gelax®

Innovatief hoog-elastisch schuim met een hoog aanpassingsvermogen.
  • Zeer veerkrachtig
  • Optimaal ventilerend
  • Zacht

Visco-elastisch schuim

Thermo-elastisch traagschuim. Reageert op lichaamswarmte en wordt zachter.
  • Drukverlagend effect
  • Hogere warmte-isolatie
  • Steviger dan Gelax

HYLEX®

Punt-elastisch koudschuim. Creëert een steviger ligcomfort.
  • Veerkrachtig
  • Hoge luchtdoorlaatbaarheid
  • Steviger dan Visco